Безплатен паркинг в Боровец тази събота

13.12.2013

Безплатно ще паркират автомобилите си всички гости на Боровец по случай официалното откриване на новия зимен сезон, което е насрочено за тази събота, 14-и декември.

Най-нетърпеливите почитатели на зимните спортове ще могат да се възползват и от промоционалните цени на лифт картите – само на 14- декември съоръженията ще возят гостите на Боровец на половин цена, а нощното каране и детския парк Борокидс ще са безплатни за всички.

Боровец лифт

Управата на курортът и концесионерът на ски зоната обещават невероятно шоу за откриването на активния сезон. Боровец ще изненада гостите си с богата празнична програма с мотото Огън и лед, фрирайд демонстрации, карвинг върху лед, карнавална процесия, безплатни ски уроци и екипировка за малчуганите, Снежен бар с чай и греяно вино и още много атрактивни предложения и изненади.

Добрата новина за всички любители на ските е, че за зимен сезон 2013/2014 година няма да има промяна в цените на лифт картите. Курортът вече е въвел нова безконтактна система за достъп до лифтовете. Системата позволява и онлайн презареждане на картите. Очаква се това улеснение да намали осезаемо опашките пред касите.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати