Британската преса: Банско - едно различно изживяване

30.01.2014

Британската преса отново рекламира българския курорт Банско. Според изследване, поместено на страниците на всекидневника „Телеграф“, ски ваканцията в Банско, България излиза най-изгодна в сравнение с останалите ски курорти в Европа.

Изследването е направено от M&S Bank, които са сравнили цените на ски пакетите в различните курорти. Според авторите му едноседмична ски ваканция за четиричленно британско семейство в Зимната столица на Балканите струва 6225 паунда.

Банско

Само за сравнение, ако британците предпочетат австрийския зимен курорт Гринделвалд, ще трябва да се бръкнат с 9499 паунда.

В тази цена са включени седем нощувки със закуска, цени на самолетни билети, седем обяда и вечери, както и пропуски за лифт, наем на ски оборудване и дори 140 паунда на ден под формата на джобни пари.

Авторите на изследването дебело подчертават, че не са отбелязали чувствителната разлика в цените на храните и напитките на териториите на различните зимни центрове. Според британците една бира в ски зона Банско струва в пъти по-евтино, отколкото да пийнете от пенливата напитка в прочутия швейцарски курорт.

Българският курорт се рекламира като място за евтина и приятна почивка, където освен че ще си прекарате приятно, ще може да се насладите и на живописно красива природа, добро обслужване, пословична гостоприемност, изключително вкусна места кухня и невероятно евтин алкохол.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати