Красива природа и уникален климат привличат арабски туристи у нас

09.05.2014

България съчетава с себе си невероятно красива природа, отлични климатични условия и развита инфраструктура, която предлага бързина и комфорт при предвижване между различни дестинации.

В това се убедиха посетителите на изложението Arabian Travel Market, което се проведе от 5-и до 8- май в Дубай. България привлече интереса на гостите на изложението с голям щанд, който се отличаваше с оригинален дизайн.

Това, което наистина прикова вниманието на потенциалните туристи, бяха изключително изгодните оферти на българските туроператори за морски, балнео- и спаваканции.

Родните туроператори не пропуснаха възможността да запознаят арабските туристи с разнообразните пакети за семейни почивки в луксозни хотели, както и възможността за развлекателен и хазартен туризъм в България.

Балчик

Особен интерес сред гостите от Изтока предизвикаха Варна, Хасково, Стамболово и Димитровград, които се представиха на международния форум с общ проект за развитие на туризма. Arabian Travel Market е най-значимото международно туристическо изложение в Близкия изток.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати