Разходките сред природата в Хърватска стават платени

15.05.2014

Съвсем скоро разходката в природните паркове на Хърватия ще стане платена. Това стана ясно от съобщението на управлението на Хърватски гори, които обявиха подробна ценова листа.

Хърватска

Тя регламентира точно колко ще ви струва разходката на открито и колко трябва да платите за допълнителни забавления или бране на билки.

Най-евтино излиза просто да се разхождате из природата и да слушате песента на птиците. Това ще ви излезе точно 20 куни или около 2.6 евро за еднодневен поход. Предвидена е възможността за закупуване и на семеен билет за разходка, който ще се предлага срещу 40 куни, т.е. 5.3 евро.

Допълнително средства трябва да предвидите, ако решите да ползвате велоалеите, както и за останалите забавления на открито като пейнтбол, парапланеризъм, спортно ориентиране и други.

Управлението на Хърватски гори ще събира такса за организирането на различни прояви сред природата, както и такса за брането на билки, горски плодове и гъби. Ще се предлагат както еднодневни билети, така и абонаментни карти за един месец или цялата година.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати