Затягат контрола над алкохолните турове в Слънчев бряг

19.05.2014

Безспорно и тази година Слънчев бряг ще продължи да привлича младежи от Великобритания и скандинавските държави с неприлично ниски цени на алкохола. Това на своя страна означава, че гледките на мъртвопияни младежи, облечени със странни дрехи или въобще без дрехи, ще продължават да са част от колорита на българския курорт.

Наздраве

Ръководството на Слънчев Бряг АД обявиха, че се предприемат мерки за ограничаване на алкохолните турове в курорта. От лятото на 2014 година обиколките по баровете, т.нар bar crawl ще става вече само по определен маршрут, който трябва да бъде предварително обявен.

Ограничението влиза в сила от 1-и юни и е само една от мерките за затягане на дисциплината в комплекса. Друго ограничение е в броя на хората, които могат да участват в алкохолните обиколки. От този сезон техният брой не бива да надвишава 200 души.

С цел подобряване на сигурността на курортистите в Слънчев бряг имаше идея да бъде въведен пропускателен режим в курорта, но тя беше отхвърлена.

Въпреки това цялата зона Изток, където се провеждат алкохолните турове, ще бъде поставена под постоянно видеонаблюдение, за да се следи за спазване на ограниченията. При констатирани нарушения провинилите се фирми ще останат без лиценз.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати