Царево се сбогува с лятото на Рибен фестивал

02.09.2014

Царево ще си вземе сбогува с лятото на атрактивен Рибен фестивал. Третото издание на кулинарното шоу е насрочено за тази събота 6 септември. Специално за празника в родния курорт ще пристигнат редица видни български артисти.

Лице на фестивала отново ще бъде кулинарният корифей Ути Бъчваров, който ще направи незабравимо кулинарно шоу за гостите на фестивала. За пореден път кулинарите ще могат да преборят сили в надпреварата за най-вкусна рибена чорба.

Рибена чорба

Местните майстори готвачи ще изненадат всички и с рецепта за миди и ориз. Специално за най-малките гости на Рибен фестивал ще има цяла специална весела уличка, която ще бъде пълна с лакомства, изненади, веселие и игри.

Хит на тазгодишното издание на фестивала ще бъде коктейлът Мичурин мохито, който нашумя по родното Южно Черноморие. Доброто настроение на гостите на Царево ще бъде гарантирано с изпълненията на Прея, Дивна и Dirty Purchase.

Непосредствено преди откриването на Рибния фест ще бъде даден старт на първия по рода си турнир по воден риболов Василико. Уловът на участниците в надпреварата ще бъде основната съставка на прословутата рибена чорба на Ути.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати