Офертите за студентския празник стартират от 50 лева

08.10.2014

Офертите за студентския празник стартират от около 50 лева на ден. Приблизително такава цена обявяват родните курортите, които традиционно се радват на голям интерес от страна на бъдещите висшисти.

Троян изкушава студентите с оферта за две нощувки и празнична вечеря на цена от 99 лева на човек. Тридневен празник в Трявна струва 90 лева.

Студентски празник

Банско, който е сред най-предпочитаните от студенти дестинации, предлага нощувка в студио от 58 лева на ден, като за празнична вечеря с жива музика ще трябва да се доплати допълнително.

Офертата на Пампорово за 8 декември е нощувка и закуска срещу 60 лева на човек или две нощувки и безплатно ползване на басейн и фитнес срещу 88 лева на човек.

Хотелиерите във Велико Търново предлагат тридневни пакети, в които се включват две нощувки, две закуски и две вечери, само срещу 120 лева на калпак. Същият пакет, но в Априлци ще ви струва с 20 процента по-евтино или 97 лева.

Едни от най-изгодните оферти са предложили хотелиерите в Боровец, които канят студентите за нощувка 4-звезден хотел и празнична вечеря срещу 80 лева.

По-скромните кандидат-висшисти могат да се спрат и на варианта 3 дни за 80 лева с включена празнична вечеря и жива музика в по-скромен семеен хотел.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати