Летище Варна вече със зимно разписание

27.10.2014

От днес полетите на летище Варна ще се осъществяват съгласно зимното разписание на аеропорта, съобщават от неговите концесионери от компанията Франпорт туинстар еърпорт мениджмънт.

И през зимата ще се запазят директните въздушни връзки между Варна и летищата в София, Лондон, Виена и Москва. Националният превозвач България Ер ще продължи да изпълнява всеки ден полети до столицата.

летище

Всеки ден ще има и полети от Варна до столицата на Австрия, Виена. По линията ще летят самолетите на Austrian Airlines. Всекидневните полети са в 13.30 часа.

Два пъти седмично през зимния период нискобюджетния авиопревозвач WizzAir ще лети от 18.25 часа от морската столица на България до летище Лутън, Лондон. Полетите ще се осъществяват в четвъртък и неделя.

Три пъти седмично – във вторник, четвъртък и неделя авиокомпанията S7Airlines ще изпълнява полети до летище Домодедово в Москва. Полетите ще са в 16.15 часа.

Turkish Airlines ще продължат да изпълняват полети до Истанбул и през зимния сезон. Те ще са четири пъти седмично – вторник и неделя самолетите ще са с час на излитане 16.50 часа, а всяка сряда е петък ще летят в 15.10 часа.

Допълнителна информация да зимното разписание на полетите на летище Варна може да бъде намерена на интернет страницата на аеропорта.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати