Латинска Америка ще посреща туристи по нови маршрути

05.01.2015

Феновете на екзотичните дестинации ще пътуват по нови маршрути до страни от Латинска Америка през тази година. Пуерто Рико, Аржентина, Мексико и Панама ще променят някои от тематичните си маршрути.

Акапулко

В Пуерто Рико ще бъде възстановен маршрутът на Южния влак, който в миналото се е движил през департамента Аройо. Реставрираното превозно средство тази година тръгва по стария си маршрут, като атракцията ще преминава през захарните плантации на острова до живописното крайбрежие.

В Аржентина също ще предлагат нови маршрути на туристите си. Град Ушуая, който е определян като Края на света, ще се радва на повече посетители през тази година.

Новите маршрути ще отвеждат посетителите до местата на най-големите корабокрушения и ще ги запознават с типичните местни деликатеси - рагу от черен хек, печено агънце, морски таралежи.

В Мексико се планира построяването на т. нар Умен град, по чиято търговска улица ще бъдат разположени търговски обекти на най-големите производители на текила. Самият Маршрут на текилата ще се превърне в целогодишна дестинация.

От 2015-та година Панама, съвместно с Холандия, ще разработи нови маршрути на круизни кораби, които ще стигат до най-големите забележителности в страната.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати