България – открий и сподели по четири европейски телевизии

24.02.2015

Рекламна кампания на българските забележителности под мотото Открий и сподели ще бъде излъчена по четири европейски телевизии. Клипове с родните природни дадености ще се излъчват по Евронюз, Евроспорт, Дискавъри и Нешънъл Джеографик.

Кампанията, която е на стойност 6 милиона лева, се финансира по оперативна програма Регионално развитие и ще продължи до края на годината.

Белоградчишки скали

Клиповете, в които се показват както емблематични, така и непознати за масовия турист дестинации, имат за цел да рекламират всички възможности за туризъм у нас – зимен, летен, морски, културен или алтернативен.

Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви, че предстои подписване на договор за рекламиране на България и по британската телевизия Би Би Си, като целта на рекламна кампания на Острова е да бъде компенсиран очакваният отлив на руски и украински туристи у нас.

Министерството на туризма е инициатор на кампания, която има за цел за призове българите са организират почивки в страната, за да подпомогнат българския туризъм, обяви още министър Ангелкова.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати