Изгодни пакети за националния празник пълнят Сандански

24.02.2015

Сандански привлича туристи не само с уникална природа и минерални извори, но и с изгодни оферти за почивните дни около Националния празник на България. Близо 90 процента от легловата база в курорта вече е резервирана от туристи от Гърция, Македония и България.

Традиционно по това време на годината в Сандански има доста туристи от южната ни съседка. Те са предпочитани от местните жители, защото правят добър оборот в заведенията, магазините за хранителни стоки и бутиците.

Австрийски хотел Сандански

Гърци и македонци масово предпочитат пакети за по 2 нощувки, докато родните туристи предпочитат пакетите с 3, 4 или 5 нощувки.

Във връзка с празничните дни в тризвездните хотели в комплекса обявиха празнични пакети 2 нощувки и закуски срещу 49 лв на човек на ден. Ако добавите и вечеря към пакета, цената става 60 лв.

Четиризвездните хотели в Сандански глезят гостите си с нощувка и закуска само срещу 55 лева, като в цената е включено ползване на открит и закрит басейн с минерална вода, фитнес, сауна, детски кътове и др.

Очаква се повече от 3000 туристи от България, Македония и Гърция да посетят Сандански по време на почивните дни по случай Националния празник на страната ни. Хотелиери и ресторантьори се подготвят активно, за да ги посрещнат подобаващо.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати