Bansko Beat Music Experience започва днес

10.07.2015

Само след часове в Банско ще започне фестивалът Bansko Beat Music Experience, който има всички шансове да се превърне в музикалната сензация на лятото. Съвсем скоро на сцената под връх Тодорка ще излязат някои от най-нашумелите поп звезди.

Събитието е с отворен вход и няколко хиляди човека вече очакват с притаен дъх появата на британския поп изпълнител Джеймс Артър, който вече се намира на българска земя.

Банско Беат

На сцената ще се качат и други поп звезди, а организаторите на събитието обещават на посетителите незабравимо шоу по време на двата фестивални дни.

По случай първото издание на този поп фестивал хотелиерите в Банско са обявили истинска промоция на цените за нощувки за меломани.

Те са намалили с близо 20 процента стойността им, така настаняването в тризвезден хотел с включена нощувка струва едва около 30 лева, а същият пакет, но в четиризвезден хотел се предлага между 40 и 50 лева.

Организаторите на събитието са събитието да доведе в Банско около 5000 меломани. Те са предвидили и редица допълнителни забавления за гостите на фестивала – леки преходи в планината и пикници.

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати