Колко струва ползването на басейн в София?

12.07.2015

Сезонът на отпуските е в разгара си, но въпреки това мнозина нямат възможност да се доберат до Черноморието и могат да разчитат само на градските басейни.

Колко струва ползването на басейн в София?

Колко евтино излиза обаче луксът да се разхладиш в столичен басейн? Между три и осемнадесет лева струва таксата за ползване на басейн в София, показва проверка на Стандарт.

Най-евтини са предложенията за деца, но възрастните трябва да отделят значително по-големи суми, за да разпуснат на припек. В по-отдалечени квартали на столицата като Люлин например такса за хлапетата до 6-годишна възраст дори не е нужно да се заплаща. За децата до 12 години се плаща 4 лева, а родителите трябва да приготвят 10 лева.

За сметка на това в басейна на Дианабад цената е една за всички - 5 лева. Разпускането около басейна на бул. Славейков струва на малчуганите между 3 и 6 лева. Но през почивните дни таксите растат. Прави впечатление, че за ползване на шатра в делничен ден там се плаща 20 лева, докато през уикенда същата услуга струва 60 лева.

Луксозни столични хотели също разполагат с басейни. В някои от тях таксата за ползването им възлиза на 18 лева през делничните дни. В останалото време този лукс струва 15 лева.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати