Да разгледаш забележителностите на Дубровник на бегом

21.08.2015
Дубровник

Една необикновена туристическа атракция вече е на разположение на туристите в Хърватия, които искат да останат в добра форма, докато са на почивка в страната.

Тя е известна под името Culturrun и дава възможност на туристите да видят най-големите забележителности в страната на бегом.

На разположение на туристите в Дубровник, Сплит и Загреб има професионални треньори, които са подготвили няколко маршрута със забележителности с дължина от 4 до 6 километра и с продължителност от 45-60 минути.

Туристите в по-добра физическа форма могат да участват н Culturrun маршрути с дължина 8-10 километра, в рамките на които се посещават редица културни и археологически обекти, паркове и зелени зони.

Сплит

Помислено е и за онези, които хич не се справят с маратонското тичане. За тях има подготвени съвсем кратки туристически маршрути, съобразени с възможностите им.

Туристичесите обиколки на бегом в Хърватия се провеждат сутрин и вечер, когато времето не е толкова горещо. Групите са с големина от 1 до 4 туристи, като всеки от тях трябва да си приготви по 25 евро за удоволствието.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати