Замъкът Равадиново е обявен за световна туристическа атракция номер 1

19.04.2016

Родна туристическа гордост беше обявена да туристическа атракция номер 1 в света. Родният замък в Равадиново Влюбен във вятъра беше отличен със златен и сребърен медал в категорията Туристическа атракция на международния конкурс A`Design Award 2016.

Замъкът, който е творение и собственост на бизнесмена Георги Тумпалов, беше обявен за архитектурно чудо и с дизайна си изпревари дори резиденцията на краля на Саудитска Арабия - Абдула.

Замъкът в Равадиново изпревари конкуренти и фаворити, дело на световно признати дизайнери от Америка, Япония и Индия в конкурса за архитектура и дизайн. Родната атракция триумфира в надпревара с 18 000 проекта в 20 категории.

Победителите се определят от жури, съставено от 46 признати личности, които имат право да дадат по няколко награди на един проект. Спечелилите златните медали победители ще бъдат показани в Италия, Ватикана, Холандия, Испания и Китай.

Замък Равадиново

Наградата на замък Равадиново носи на собственика и дизайнера му не само удовлетворение от постигнатото и признание, но му дава право на членство в редица престижни международни организации и бизнес структури. Тумпалов дори е получил предложение да стане почетен член на журито на конкурса.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати