България - евтина и атрактивна дестинация според полско издание

22.04.2016

България е евтина и изключително атрактивна дестинация за лятна почивка според полското издание Wirtualna Polska. В него има цяла статия, посветена за преимуществата на почивката на родното Черноморие.

Полското издание набляга на бреговата линия в България, която е с дължина 378 км и е осеяна с туристически градове, села и курорти почти по цялото си протежение.

Балчик

И докато по северното Черноморие преобладават малки села и градове, тишина и спокойствие, то южното Черноморие, известно като българската Ривиера, смайва с красивите си плажове, пише Wirtualna Polska.

В статията не са пропуснали да отбележат изключително благоприятния климат по Черноморието, който остава стабилен, дори при нестабилно време във вътрешността на страната.

“Климатът в България е мек, морската вода е топла, плажовете са широки, а слънцето е съчетано с морски бриз, но най-примамливото е, че цените се много по-ниски, отколкото в курортите по брега на Средиземно море” обобщава изданието.

От Wirtualna Polska са акцентирали специално върху някои от по-малко известните сред чужденците дестинации като Балчик, Албена, Китен, Созопол, Приморско и Поморие.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати