Това са 5-те най-приказни коледни дестинации

12.11.2016
Коледни дестинации

Дните около коледните празници са най-вълшебния момент от годината, когато въпреки студа навън, разходката в създалата се коледна атмосфера доставя огромно удоволствие. На няколко места по света обаче ще усетите в най-голяма степен това удоволствие.

Квабек, Канада

Квебек

През декември улиците на канадския град се отрупват със сняг и се създава атмосфера точно като в приказка на Чарлз Дикенс. Както в много градове по света, и тук всяка година се провежда коледен базар, който в традиционен немски стил.

Аспен, САЩ

Аспен

Този град е най-подходящата дестинация за феновете на зимните спортове. Тук са едни от най-добрите ски писти в света, а в дните около Коледа се създава подходящо настроение във всеки един от хотелските комплекси.

Рейкявик, Исландия

Рейкявик

Природата на исландската столица в дните около Коледа може да спре дъха на всеки. Въпреки че температурите по това време на годината са много ниски, романтиката наоколо си заслужава да се види. А ако сте в града с любимия човек, задължително е да посетите Геотермалните извори.

Единбург, Шотландия

Единбург

Класическата архитектура на този град създава впечатлението, че е излязъл от коледна приказка. Пред декември Единбург е покрит със сняг, което прави атмосферата още по-приказна.

Нюрнберг, Германия

Нюрнберг

Преди коледните и новогодишни празници в този град се създава атмосфера, която може да повдигне духа на всеки. На коледните базари може да опитате апетитни вурстечета, джинджифилов хляб и греяно вино.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати