Родните железници вече със сертификат за онлайн продажба на билети

29.12.2016
БДЖ

Онлайн системата за резервации и билети на родните железници бе официално сертифицирана и вече функционира. С помощта на системата клиентите на компанията ще могат да си купуват билети и да правят резервации в реално време в новата платформа.

Тя ще бъде достъпна и до кондукторите във влака, като ще им дава възможност не само да упражняват контрол върху редовността на пътниците, но и чрез нея да издават билети и да налагат глоби на нередовните пътници.

Онлайн платформата за продажба на билети е разработена от Информационно обслужване и ще бъде достъпна от всички жп гари и бюра в страната. От нея ще могат да се закупуват билети за всички дестинации. А с помощта на интернет ще бъде достъпна от всяка точка на земното кълбо.

Една от допълнителните екстри на новата система е, че с нейна помощ Звеното за вътрешен контрол на БДЖ Пътнически превози ще подобри контрола си върху изпълнението на служебните задължения на кондукторите.

Новата модерна система ще замести съществуващата система за билетоиздаване, която не е модернизирана нито веднъж за последните 20 години. За улеснение на пътниците е интегрирана и информация от Графика за движение на влаковете в реално време.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати