Балчик открива информационен център

13.04.2010

След успешното представяне на община Балчик на изложенията в Сърбия и Полша тук са убедени, че туристите от тези страни ще бъдат многобройни. Ето защо в Балчик и Кранево ще се открият туристически информационни центрове в началото на месец май.

Балчик открива информационен център

В момента се изработват справочници за община Балчик, а туристическата карта на село Кранево е вече готова. Изготвена е реклама на тези дестинации на български, румънски и английски език.

Предложенията са за голф, конгресен, селски, еко, културен и сватбен туризъм. В момента се работи и по възстановяването на осветлението по пътя Балчик - Албена. целта е туристите през лятото да имат по - добри условия за разходки.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#189990
Аз също в момента така да се каже ревнувам от едно момиче което разделя мен и най-добрата ми приятелка.Днес и написах едно дълго писмо кок сме се запознали,как и благодаря,че я има,и да ми прости за някои неща.След почивните дни ще и го дам и се надявам да сме винаги заедно и да не позволяваме да ни разделят,защото с нея сме НДПЗ от 4 години.Тя ми е казвала,че е плакала за мен когато съм с други момичета,а днес аз плаках,защото осъзнах,че може вече да не сме НДПЗ
0
0