Miriam Tours София

Описание на Miriam Tours София

Мириам турс е една от водещите туристически агенции на територията на България!

Агенция създадена от млад и амбициозен екип,който е в крак с най-модерните и изгодни дестинации и работи изцяло във ваша полза. Специализирана във всички видове пътувания и почивки Мириам турс Ви предлага избор от: Самолетни билети ,Хотели ,Круизи,Почивки за цялото семейство и се грижи да получите най-доброто обслужване! Също така Мириам турс предлага и някои екстри ,които могат да направят вашата почивка още по-приятна и безопасна,може да се възползвате от нашите застраховки ,коли под наем ,трансфери и разбира се от компетентното мнение на екипа ни. Нашата цел е да направите резервация онлайн или в нашия офис и да се насладите на почивката,круиза или полета си от самото начало до края.

Трябва да сте сигурни в нас,че може да ни потърсите по всяко време при възникнало неудобство по време на вашата резервация,почивка или пътуване! Ние разполагаме с най-изгодните цени и пълен набор от почивки ,крузи,самолетни билети,хотели до всяка точка на света за всеки вкус.

Компанията постоянно обявява на страницата си топ офертите на водещите авиокомпании ,морски круизи и почивки. По този начин гарантираме на нашите клиенти най-изгодното патуване,плаване или просто почивка в курорта за който са мечтали!

Екипът на Мириам турс е длъжен да предложи най-доброто обслужване от което имате нужда! Защото клиентите са ни скъпи!
Особености в Miriam Tours София
  • Коли под наем
Около Miriam Tours София
  • Заведения
  • Бензиностанция
  • Автобусна спирка