Albatros Tours София

Описание на Albatros Tours София

Албатрос Турс е туристическа агенция с лиценз за туристическа агентска дейност № 04059 с дата на регистрация – 16.05.2000 година, Албатрос Турс е и ТУРОПЕРАТОР с удостоверение за упражняване на туроператорска дейност № РК-01-6896 от 21 февруари 2012 год.

Избирайки, туристическа агенция Албатрос Турс, Вие избирате агенция с дългогодишен опит в предлагането на организирани екскурзии и почивки с автобус, опит и богата практика в предлагането и организирането на индивидуални почивки и екскурзии с Ваш собствен транспорт и по зададен от Вас маршрут.

На интернет страницата на Албатрос Турс-www.albatrostours.net, както и на място в нашия офис в София на бул.”Христо Ботев” № 98 А, ние ще Ви предложим избор от най-добрите оферти, които се предлагат на българския туристически пазар за Вашата почивка или екскурзия на море или планина в Европа, на Балканите и останалата част от света.

В началната ни страница на бутоните „RSS актуални оферти” и „RSS актуални почивки”, можете да се абонирате за последните и най-актуални наши оферти за почивки и екскурзии.

Туристическа агенция Албатрос Турс е на Ваше разположение, за да организира Вашето пътуване на телефони
02/ 931 38 58, GSM 0887 509 710 всеки делничен ден от 09:30 до 19:00 часа.

Всички наши редовни клиенти ползват отстъпки от цените на нощувките в хотелите, от пакетите на организираните автобусни екскурзии, както и за индивидуални пътувания.

И в заключение ще завършим с цитата: “Светът е книга и онези, които не пътуват, все едно прочитат само страница от нея “