Калоферски Бунгала
  • 1. Снимка на Калоферски Бунгала
  • 2. Снимка на Калоферски Бунгала
  • 3. Снимка на Калоферски Бунгала

Описание на Калоферски Бунгала

Калоферски бунгала "Букаците"
гр. Калофер
местност "Паниците"
леглова база за 24 човека


Калоферски бунгала "Букаците" отварят врати за гости и приятели. Три ново изградени къщи с всички удобства, които да направят почивката Ви пълноценна и незабравима. На разположение на гостите са 2 къщи, разделени на две отделни самостоятелни студиа, всяко с капацитет за 5 човека, както и една напълно самостоятелна къща, в която отново могат да съжителстват 4-5 човека. Всяко от студиата е със светли и просторни стаи, разполага със собствен санитарен възел, хладилник, печка, телевизор, сателитна телевизия, безжичен интернет. За по-добра почивка бунгала "Букаците" имат прекрасен двор с барбекю, на което можете да подготвите своя обяд или вечеря, споделени в приятна компания.

Не се колебайте да ни изберете, ако сте решили да си почините на чист въздух, спокойствие, далеч от забързаното ежедневие. Ние Ви предлагаме, не само удобство, но най-вече незабравими мигове с Вашите близки и приятели. Няма по-прекрасен уикенд или почивка, споделени с най-доверените си хора.

Местността "Паниците" е в сърцето на Стара планина на 4км от гр. Калофер, непосредствено до р. Тунджа и на 5 часов планински преход до х. "Рай", водопад "Райското пръскало" и на пътя за връх "Ботев". За по-голямо удоволствие може да изберете да направите пикник сред природата, като в непосредствена близост до "Букаците" има прекрасни зелени поляни.
Заповядайте!

За връзка: +359 876 161 596 - Димитър Кузмич
+359 887 541 312 - Вълко Гаджалов
+359 887 881 276 - Димитър Груев

e-mail – torgoturist@abv.bg