Еко апартаменти Милчеви Пловдив
  • 1. Снимка на Еко апартаменти Милчеви Пловдив

Цени на Еко апартаменти Милчеви Пловдив

  • Апартамент за един15.10.2012 - 30.09.201940.00 лв
  • Апартамент за двама15.10.2012 - 30.09.201950.00 лв
  • Апартамент за двама15.10.2012 - 30.09.201965.00 лв
  • Апартамент за трима15.10.2012 - 30.09.201990.00 лв
  • Апартамент за четирима15.10.2012 - 30.09.2019105.00 лв
  • Апартамент за четирима15.10.2012 - 30.09.2019140.00 лв