Мощна рекламна кампания за Банско, Разлог и Кресна

03.08.2012

Общините Банско, Разлог и Кресна ще предлагат общ туристически продукт. Договор за реализацията на проект “Банско, Разлог и Кресна в прегръдките на Пирин” ще бъде подписан на 13 август.

С помощта на спечелените по Оперативна програма "Регионално развитие" 477 096 лева, общините ще могат да рекламират туризма в региона.

Водеща в проекта е община Банско, другите две са партньори. В продължение на 2 години основната цел ще е изграждане на общ туристически продукт “Дестинация Пирин”.

Мощна рекламна кампания за Банско, Разлог и Кресна

В трите общини бяха проведени обсъждания за съдържанието, начинът на реклама и маркетинговите дейности по проекта. Ще се изработят нови туристически пакети за “Дестинация Пирин” – 4 летни и 4 зимни.

Предвидена е и мащабна рекламна кампания, както и пътувания на български и чуждестранни туроператори и журналисти от специализирани издания. Ще се участва и в туристическите изложения.

За добрата рекламна кампания ще бъдат изработени рекламни дискове, филми на пет езика, рекламни видеоклипове, пътеводители, продуктови брошури на 3 езика за двата сезона.

За туристическите пакети по проекта ще се разработят GPRS карти, CD и мултимедийни презентации. С вички тези материали трите общини ще се представят на международни и европейски изложения и борси.(bansko.net)

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати