20 процента намаление при ранни записвания за морска почивка

02.02.2013

С голямо разнообразие от оферти за лятна почивка разполага вече българина, а и ранните записвания вече започнаха. При тях почивката излиза почти 20 процента по-евтина.

Така нощувката на база “ол инклузив” в 4- и 5-звездни хотели на родното Черноморие струват по около 40 лв. на ден. Значително повече ще трябва да се заплати, ако ваканцията се резервира през юли.

В момента за Турция за 7-дневна почивка може да се намери и оферта за 245 лв. на човек с включени седем нощувки със закуска в хотел 3 звезди и пътуване с автобус.

20 процента намаление при ранни записвания за морска почивка

Информация от първа ръка, както и направата на резервации със значителни отстъпки както за почивка у нас, така и в чужбина могат да се получат на 30-о издание на най-голямата българска туристическа борса “Ваканция и спа”, която ще се проведе от 14 до 16 февруари в София.

В изложението ще участват и фирми, които организират детски и ученически лагери и ваканции. Така родителите ще могат да се запознаят подробно с различните предложения на специализираните компании за лятна почивка на децата си.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати