20 процента по-ниски цени от днес в Банско

25.02.2013

Спад на цените на нощувките с 20 – 25 процента се очаква от днес в курорта Банско. За началото на месец март заявка за почивка тук са направили около 5 хил. туристи, българи, руснаци, украинци и гърци.

Председателят на Туристическата асоциация в Банско Мариана Спасова даде и подробности за намаленията. За двойна стая в тризвездните хотели вече ще се заплащат 50 лева, а не досегашните 60 левоа.

Има и комплекси, където предлагат 2 нощувки със закуски и 2 вечери само за 68 лева. Има и комплекси, които предлагат празнични оферти, според които срещу 79 лева на човек, се ползват 2 нощувки със закуски и празнична вечеря.

20 процента по-ниски цени от днес в Банско

В четиризвездните хотели пък цената от 85 пада на 70 лева, като в нея е включена и закуска. Пакет ол инклузив на достъпната цена от 61 лева на ден на човек също може да се намери в Банско.

Условията за ски тук са много добри, ски центърът работи, а има и достатъчно сняг. Ресторантьорите предлагат и организирането на тематични вечери по готварство, танци и пеене, което помага за пълния релакс и развлечение.(bansko.net)

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати