Несебър е най-романтичният град на Черноморието

19.08.2013

Несебър безспорно е най-романтичният град на българското Черноморие. Неповторимата атмосфера на стария град, криволичещите неравни улици и ароматът, който се носи от смокиновите дървета, са накарали не един мъж да коленичи пред любимата си и да й предложи брак.

От община Несебър отчитат, че все повече летовници, чуждестранни туристи и българи, предпочитат да кажат заветното „Да“ в града. Не са рядкост и церемониите по сключване само на църковен брак или сравнително новата за България мода за подновяването на брачните клетви.

Несебър

От началото на активния летен сезон до сега повече от 30 двойки от Армения, Дания, Англия, Русия и България са се врекли във вечна вярност на половинките си.

Митрополията Успение Благородично, която се намира в центъра на стария град в Несебър, е предпочитан от младоженците.

Романтичното прекарване на двойките ще бъде гарантирано и от специално разработения маршрут, който все още е в процес на уточняване и разработване.

Несебър се налага като предпочитана дестинация са сватбен туризъм. В началото на тази година градът беше домакин и на Световен симпозиум на сватбените фотографии.

Подобен форум е предвиден и за края на годината, като се очаква повече от 12 държави да вземат участие в предстоящата инициатива.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати