София изкушава с музика

03.10.2013

Жителите и гостите на столицата ще бъдат изправени пред труден избор къде да изкарат тази хладна и дъждовна вечер, защото София ще бъде домакин на двама изключителни музиканти.

В клуб Studio 5 аржентинският певец и мулти-инструменталист Пабло Мецелани ще ви разкаже историята на тангото. Кадифеният глас и мелодията ще ви принесат в един свят различен от всичко, което познавате.

Концерти

Дори и да не говорите испански, прочувствените текстове и атмосферата в клуба ще ви пренесат по улиците на Буенос Айрес. Екзотиката на аржентинското танго се свързва с неповторимия балкански фолклор, който Меценетати е изучавал в Музикалната академия в Пловдив. Резултатът от съчетанието може да се опише само с ноти, ритми и много емоция.

Любителите на хард рока ще имат възможността да присъстват на уникално клубно лайв представление на световноизвестния музикант Джо Лин Търнър, бивш вокалист на Рейнбоу и Дийп пърпъл.

В продължение на 90 неповторими минути гостите на рок-клуб Joy statio, ще могат да припяват заедно с рок легендата някои от най-култовите песни на двете рок банди, като Smoke on the water, Hush, Soldier of fortune и Temple of the king.

На сцената заедно с рок легендата Търнър ще излезе и талантливият български музикант Николо Коцев, който заедно с музикантите от прогресивната рок група Кикимора ще вдигне градуса на настроението.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати