Министри и чиновници посрещат Нова година в Пампорово

10.12.2013

Тази година Пампорово очевидно ще бъде предпочитаното място за посрещане на Коледа и Нова година на властта. Масово народни представители, министри и чиновници от висшия ешелон се стягат да посрещнат празниците в уютната правителствена почивна база в курортния град.

Държавната почивна станция в Пампорово изкушава депутатите и министрите с преференциални цени за нощувки. Базата е на 100 процента резервирана за периода 29-и декември – 1–и януари.

Пампорово

Избраниците ни ще се насладят на новогодишен купон със специална програма и богата празнична трапеза, само срещу скромната сума от 75 лева за куверт. В менюто е включена традиционна българска баница с късмети и специална отлежала евксиноградска ракия.

Пампорово официално откри активния зимен сезон 2013/2014 година с пищни тържества миналата събота, 7-и декември. Ски пистите в курорта са заснежени, благодарение на 62 оръжия за изкуствен сняг, обработени и готови да посрещнат всички любители на белите спортове.

Специални полицейски ски патрули вече патрулират по снежните писти в ски зона Пампорово и бдят за безопасността на скиорите. Курортният град се готви да посрещне най-силния си сезон за последното десетилетие.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати