Започнаха ранните записвания за море

21.01.2014

Постъпете разумно и резервирайте лятната си ваканция до края на месеца. Така, ако се вярва на думите на туроператорите, имате шанс да спестите между 200 и 500 лева.

Голямата конкуренция в този бранш принуждава собствениците на туристически агенции да предлагат все по-гъвкави оферти, които да са в широк ценови диапазон.

От ранните записвания вече се възползват руснаци и румънци, които са едни от най-често срещаните туристи по родното Черноморие. Ако последваме техния пример и предплатим лятната си почивка до края на този месец, ще можем да се възползваме от близо 20-процентно намаление на пакетната цена.

Море

Тази година почивката за двама души, за 7 дни през юни месец ще ви струва между 500 и 100 лева, в зависимост от категорията на хотела. В тази цена са включени нощувки, храна и напитки. Същият пакет, но през юли и август, вече се предлага между 1000 и 2000 лева.

Туроператорите предлагат и изгодни почивки за Великден. През 2014 година около този светъл християнски празник се събират 4 почивни дни. Масово хотелите по морета предлагат ол инклузив пакети с три нощувки за двама, които ще варират между 300 и 500 лева.

Специалистите в бранша предричат, че тази година не се очаква увеличение в цените на нощувките и пакетите за почивка по родното Черноморие.

Те са категорични, че българските клиенти са много чувствителни по отношение на цената и дори минимално увеличение от порядъка на 10 процента автоматично ще доведе до отлив на 15 процента туристи.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати