Иракли в очакване на летовници

24.05.2014

Плажът Вая в местността Иракли е напълно готов за туристите. Подсигурено е всичко необходимо за безаварийното протичане на летния сезон, както и за по-приятния престой на почиващите.

Иракли в очакване на летовници

На плажа има пет спасителни постове, флагове, шезлонги и чадъри. До момента той се охранява от петима спасители, но от първи юни, когато официално стартира плажния сезон, те ще станат единадесет.

Спасителите ще работят от 8.00 до 18.00 часа, като те ще охраняват плажната ивица до края на месец септември, когато е краят на сезона.

Фирмата, която се грижи за плажа, предпочита да не допуска моторни водни атракциони в морето, тъй като те могат да нарушат сигурността на плуващите и къпещите се.

Плажната ивица, която е отдадена за стопанисване, е дълга шестстотин метра. 45 % от плажа е зает, а останалата му част ще може да се ползва свободно.

Цените на чадърите и шезлонгите този сезон остават същите като миналия. За да се сдобиете с чадър на плажа, ще трябва да заплатите шест лева. Толкова ще ви струва и луксът да ползвате шезлонг.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати