Замръзналото кралство на плажа в Бургас

12.06.2014

Замръзналото кралство ще се появи на плажа в Бургас и ще остане там до края на сезона. Не, не сме се объркали. Персонажите от нашумялата боксофис анимация на Дисни ще бъдат само част от пясъчните фигури, които за поредна година ще бъдат изваяни на градския плаж.

Пясъчни фигури

Организаторите обещават над 65 обичани приказни персонажи да станат част от експозицията на фестивала на пясъчните фигури Бургас 2014. Тази година събитието ще премине под мотото: Приказки от пясък.

Компания на героите от Замръзналото кралство ще правят обичаните от всички персонажи от Ледена епоха, Аз, проклетникът, Маша и Мечока и Астерикс и Обеликс. С изработването им ще бъдат ангажирани скулптури от Чехия, Белгия, Ирландия, Полша, Украйна, Русия и България.

Откриването на фестивала е насрочено за първата седмица на юли. Дотогава персонажите трябва да бъдат изваяни и подредени. Цените няма да претърпят промяна и ще продължат да бъдат повече от достъпни.

Билетът за пенсионери и ученици ще струва 2 лева, нормалният билет – 3 лева, билетите за групи – по 2 лева, а децата до 6 години ще влизат безплатно.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати