Подарете на любимия си плуване с делфин

19.06.2014

Една от най-предпочитаните атракции не само във Варна, но и на целия Балкански полуостров, е плуването с делфини, което се организира от варненския делфинариум.

Дете с делфин

Сред най-големите мераклии да подарят на любимите си хора незабравимо водно приключение с бозайниците са влюбени двойки, съпрузи и дори родители, които искат да изненадат и зарадват децата си.

Водната игра с делфините става единствено и само с предварително записване на място в Делфинаруима или по интернет. Повече от 500 души са заявили желанието си да поплуват с делфините и в момента часовете са плътно заети чак до края на септември.

Сред мераклиите за адреналиново-емоционалното изживяване има и много жители на Финландия, Полша, Унгария, Русия и Румъния, които се записват предварително по интернет.

Срещу скромната сума от 100 лева имате възможността в продължение на 35-40 минути да плувате и се забавлявате с делфинското семейство в състав бащата Кимбо, майката Доли, децата Бимбо и Йоана, както и леля им Попи, които танцуват, минават през обръч, играят волейбол и дори ще ви целунат за довиждане.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати