Фойерверки озаряват небето над Каварна

20.08.2014

Пищни фойерверки ще озарят небето над Каварна на 22 и 23 август, когато градът ще бъде домакин на второто издание на Фестивала на фойерверките. Тази година пиротехническите ефекти ще бъдат поверени в ръцете на пет различни фирми, сред които и професионални пиротехници от Румъния.

Организаторите обещават, че зрителите ще останат без дъх от различните по вид, размер, цветове и форми фойерверки, които ще озарят небето и морето във Каварна. Те ще бъдат изстрелвани от буна 1 и буна 2 на централния плаж в града.

Фойерверки

Огненото шоу ще бъде придружено с богата музикална програма, която ще стартира точно в 20.30 часа и в двете фестивални вечери. Петъчният ден за настроението на любителите на пироефектите ще се погрижат DJ Rossco и Ангел и Моисей.

Събота вечер на сцената на плажа в Каварна ще излязат Стенли и Людмила Сланева, както и Румънеца и Енчев, които ще представят най-новия си хит Лято, с участието на кметъла на Каварна Цонко Цонев.

В рамките на фестивала ще бъде въведено временно ограничение на достъпа до морската зона в Каварна. Автомобили ще бъдат допускани само да запълването на наличните паркоместа. Градският транспорт ще се движи на всеки 30 минути след 19 часа.

Фестивалът на фойерверките се организира от община Каварна и се финансира по Оперативна програма Рибарство чрез проект Каварна – привлекателно място за инвестиции.

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати