Пиян спасител опипал дете във Варна

25.08.2014

Пиян спасител опипал дупето на 6-годишно момиченце на плажа във варненския квартал Аспарухово. 50-годишният спасител бил в очевидно нетрезво състояние по време на инцидента, който се разиграл около 15 часа на 23 август.

Възмутените родители сигнализирали за непристойното поведения на плажния гард директно на ръководителя на спасителите на плажа в Аспарухово. Той обаче ги отрязал и им отвърнал, че имат проблем с емоциите и ако не ги овладеят, лично ще ги изгони от плажа.

Плажен спасителен пост

Майката и бащата на момиченцето подали оплакване срещу действията на спасителя и на плажа пристигнал екип на ОД на МВР-Варна, които тествали насилника за наличие на алкохол.

Дрегерът на полицаите отчел, че варненският спасител е бдял за сигурността на плажуващите и къпещите се в морето с 2.5 промила алкохол.

Сигнали за спасители, които употребяват алкохол в работно време, са подавани и от други летовници. В края на месец юли в интернет пространството се появиха щокиращи кадри на плажен спасител, който надига бира още преди обяд и то при вдигнат червен флаг отново на плажа в квартал Аспарухово.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати