Кметълът на Каварна грабна черпака

05.09.2014
Цонко Цонев

Кметълът на Каварна Цонко Цонев днес ще захвърли химикалката и ще грабне черпака, защото в града се открива поредното издание на Рибен и миден фест. Цонев и колегите му от Тутракан и Карлово ще демонстрират кулинарните си умения при приготвянето на ястия с миди и риба.

Атрактивното събитие, което ще се проведе за 11 път, традиционно се радва на голям интерес. Кметовете Цонко Цонев, Димитър Стефанов и Емил Кабаиванов ще готвят директно на площада в центъра на града, а гостите на фестивала ще имат възможност да опитат рибните специалитети.

Специалитет с миди

И тази година в рамките на феста ще бъде организиран конкурс за най-вкусен рибен деликатес. Ястията ще бъдат оценявани от компетентно жури в състав Наско Пенев от БТР, Тончо Токмакциев и кмета на Стражица Детелина Борисова.

Ароматните гозби с морски дарове ще бъдат щедро гарнирани с добре изстудена бира и вино за ценители, а доброто настроение на гостите ще бъде гарантирано с изпълнението на култовите групи Черно фередже, БТР, както и Румънеца и Енчев и вокалиста на група Hot Chololate Грег Бънис.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати