Десет чудеса ще посрещат пътниците и на летище Варна

17.09.2014

Десет от най-забележителните български чудеса вече ще посрещат пътниците на летище Варна. Заразени от примера на аеропорта в София и варненци решиха да впечатлят пристигащите туристи с впечатляващи фотоизображения на десет родни забележителности.

Пристигащите в морската столица на България ще могат да се насладят на художествени фотографии с размери 2 на 1 метра на Аладжа манастир, Велико Търново, Плиска, Мадарския конник, Несебър.

Мадарски конник

Впечатляващи изображения на Пирин, Рилските езера, Солниците в Поморие, яхтеното пристанище в Свети Влас и остров Света Анастасия ще спират дъха на пътници и посрещачи.

Първата подобна изложба беше открита на летище София на 5 септември тази година. Гостите на столицата бяха посрещани от изображенията на Белоградчишките скали, Боянската църква, Банско, Несебър, Мелник, Цари Мали град, Панагюрското златно съкровище, храм-паметник Свети Александър Невски, Рилския манастир и Рилските езера.

Идеята на двете експозиции е да представят на пристигащите в България туристи поне част от природните феномени и историческите и археологическите забележителности в родината ни, които си струва да бъдат посетени.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати