Два пъти посрещане на Нова година предлага авиокомпания

15.11.2014

Луксозна авиокомпания предлага на хора с по-големи финансови възможности шанса да посрещнат 2 пъти Нова година с частен полет до Сидни и Лос Анджелис.

Два пъти посрещане на Нова година предлага авиокомпания

Срещу сумата от 7380 паунда на човек желаещите ще могат да посрещнат новата 2015-та година на едни от най-тузарските места в двата края на света, пише Дейли мейл.

Авиокомпанията ПрайвитФлай твърди, че пътуването е възможно с придвижване на изток през Международната дата линия. Часовата разлика между Лос Анджелис и Сидни е 19 часа, което прави напълно възможно двойното посрещане на Нова година.

Партито ще започне от Сидни, където клиентите ще могат да избират между тържество в прословутата опера или романтична вечеря в хотел Парк Хаят, предлагащ гледка към пристанището.

След посрещането на първата Нова година купонът ще продължи в самолетът към Лос Анджелис, като на борда ще се предлагат изискани вина, шампанско и кетъринг.

И докато в Сидни се събуждат с махмурлук, в Лос Анджелис ще е 18 часа и нощта тепърва ще започва. Компанията предлага второ посрещане на Нова година в известния Египетски театър на прочутия Бал на Клеопатра.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати