Продава се едно от най-екзотичните имения по света

22.02.2015
Екзотично имение

19.8 милиона долара обявената цена за едно от най-екзотичните и красиви имения по света, намиращо се на тихоокеанския остров Мауи, който е вторият по големина Хавайски остров.

Забележителният имот се състои от 3 отделни постройки и предлага невероятни гледки към океана. Собственикът му Питър Лик наскоро е направил последен ремонт за около 3 милиона долара, правейки лукса в жилищата пълен.

Имението се нарича Аура и се издига над заливите Honolua и Mokuleia, които са най-предпочитаните райони от сърфистите. Дори първоначалната идея е била да се построи хижа за сърфиращите, но постепенно строежът е започнал да придобива впечатляващи вид и размери.

Не далеч от него могат да се намерят огромни голф игрища и отлични ресторанти.

остров Мауи

Имотът се простира върху 6.5 акра земя, а квадратурата му е 4000 фута. Къщите са построени от дърво, пръст, а подовете са циментови. Всяка една от трите постройки има голяма врата от дърво и стъкло, която се управлява с хидравлика.

Всекидневната и кухнята са истински артистичен шедьовър, а основният апартамент предлага перфектна гледка към Тихия океан. Спалнята разполага и с малък работен офис. В някои от стаите стъклените стени могат да се вдигат.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати