Курортите ухажват туристи с безплатен паркинг

07.05.2015

Летният сезон наближава с пълна сила и все повече родни курорти обявяват различни екстри, с които се надяват да привлекат повече туристи. Една от най-новите идеи е безплатен паркинг срещу чадър.

Екстрата се предлага от концесионера на плажа в Кранево, който пояснява, че не е задължително плажуващите да ползват и шезлонг, за да паркират автомобилите си безплатно в близост до плажната ивица. Освен безплатен паркинг, посетителите на плажа в Кранево ще получат безплатни шалтета и масички срещу наема на чадъра.

Балчик плаж

Балчик запазва цените на сянката и шезлонга от миналата година, като се надява а привлече повече посетители с екстрата сервитьор на плажа, която ще носи студените напитки и парчетата пица директно до шезлонгите на плажуващите.

Албена също няма за променя цените за чадър и шезлонг за плажуващи, които не гости на някой от хотелите в комплекса. Те остават съответно 7 лева чадър, 5 лева шезлонг и 2 лева шалте.

Плажът във Варна ще предлага на посетителите безплатен чадър и шезлонг при консумация на напитки за минимум 10 лева. Иначе цената на сянката си остава колкото миналата година – 5 лв на централния плаж и 3 лв. на плажа в Аспарухово.

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати