Кампанията Мислиш си, че познаваш България провокира и родните туристи

10.06.2015

Една нова и иновативна кампания си е поставила за цел да провокира българските и чуждестранните туристи да опознаят по-добре родината си и да се спрат на България като място за почивки и екскурзии.

Идеята за необикновената кампания принадлежи на посланика на Израел у нас Шаул Камиса Раз. Тя се подкрепя и от посланиците на Хърватия - Лиерка Алайбег, на Полша – Кшищов Краевски и министъра на туризма Николина Ангелкова.

Калиакра

Проектът Мислиш си, че познаваш България ще проведе интерактивна, образователна игра на сайта си от 1 до 30 юли. Целта на играта ще бъде да се разширят историческите и културни познания за малко известни дестинации у нас.

Участниците ще избират между няколко верни отговора, а всеки ден 12 от позналите верния отговор ще печелят атрактивни награди. Наградите са почивки в България, ваучери за пазаруване, СПА уикенди, билети за концерти, раници и др.

Авторите на идеята са категорични, че кампанията е един чудесен начин страната ни да бъде преоткрита, да остави незабравимо впечатление в туристите и те да се връщат отново и отново, в търсене на още по-интересни дестинации у нас.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати