Италианци посрещат Нова година на магистралата

30.12.2015
Италианци посрещат Нова година на магистралата

Нетрадиционна идея за посрещането на Нова Година запали хиляди италианци. На алтернативната покана за парти на мястото за почивка на магистралата в Северна Италия се отзоваха хиляди.

Идеята за алтернативно посрещане на Нова година на автогрила в Ровиго дошла на четирима приятели. Те избрали това място, тъй като е евтино и доста необичайно за посрещане на новата година.

Младежите на шега създали фейсбук група, в която поканили всичките си приятели, които, от своя страна, поканили своите приятели. Така само след няколко дни, на шега или не, над 15 000 души заявили присъствието си на магистралата в новогодишната нощ.

Властите в префектувата обаче били предупредени за плановете на младежите. Мястото не позволявало събирането на толкова много хора, особено на празника, защото това е най-малкото опасно. Поради това те помолили момчетата да отменят поканата си.

В отговор на забраната за празнуване, наложена им от префектурата, четиримата младежи написаха във Фейсбук: Съветът ни е да намерите друго забавно място за несретници и да се откажете от идеята да дойдете масово да дишате мръсен въздух.

Оказва се обаче, че въпреки забраната поне половината от приелите поканата все пак са решили да празнуват на магистралата. Други пък ще се разположат на площада пред префектурата, а трети – в близките бензиностанции.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати