Зимните ни курорти стават все по-привлекателни летни дестинации

06.07.2016
Колоездене

Тази година зимните курорти у нас ще се радват на посетители и през летните месеци. Освен чист въздух, красива гледка и дебела сянка планинските селища в страната предлагат и немалко забавления. Вижте с какво ще изкушават това лято туристите Боровец, Банско и Памповоро.

С всяко изминало лято Банско все повече се утвърждава не само на световен ски център, но и като привлекателна лятна дестинация. Тази година освен с богатата културна програма, вкусната местна кухня и интересните планински маршрути градът под Тодорка ще изненада нашенци и чужденци с 350-метрова водна пързалка.

Боровец също с всяка изминала година се превръща във все по-атрактивно място. Само преди дни там беше открит и обновеният байк парк, който вече беше посетен от куп любители на планинското колоездене.

Привлекателни вело и еко маршрути могат да се открият през този летен сезон и в Пампорово. Напливът на туристи в планинското селище се очаква в средата на този месец, когато ще се състои и традиционният Роженски събор, събощава БНТ.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати