Кои са най-спокойните български плажове?

28.08.2016

Както сами сте забелязали, през летните дни най-известните родни плажове са пренаселени и доста шумни. Има обаче и такива пясъчни ивици по Черноморието ни, които все пак успяват да се запазят сравнително безлюдни. Вижте няколко от тях, които са изключително подходящи за хора, които обичат да си почиват на спокойствие.

Синеморец

Липите, Синеморец – до него определено не се стига лесно, защото се минава през по-трудно проходими места, но пък определено си заслужава цялото пътуване. Плажът предлага красива гледка както към морето, така и към заобикалящите го скални образувания. Мястото е идеално за къмпингари или за хора, на които им е писнало от градската шумотевица.

Алепу, Созопол – смятан е за един от най-красивите родни плажове, а заради копринения си пясък и чистата си вода е истинско бижу. Ако имате домашен любимец, спокойно можете да го вземете със себе си на море, защото тук няма да пречи на никого.

Перла, Приморско – слави се като любимия плаж на Тодор Живков, който явно е бил запленен от невероятната му красота. Това райско кътче се е сгушило между букова гора и морската вода. Това е идеалното място за онези от вас, които не могат да изберат между планината и морето.

Болата

Болата, село Българево – идеалното лято убежище за любителите на природата. Вместо досадни туристи и продавачи на царевица, по-вероятно е тук да видите интересни животински видове като патици, чапли, водни бикове и др. Бъдете сигурни обаче, че тяхната компания е тиха и приятна, пише СтандартнюзКом.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати