Инфинити басейни със зашеметяващи гледки

12.02.2017
Oberoi Wildflower Hall
Снимка: independent

Напоследък задължителна придобивка за всеки луксозен хотел в чужбина стана така нареченият инфинити басейн. Характерното при него е илюзията за безкрайност на водата.

Обикновено такъв тип съоръжения се строят близо до морета, езера или други водни красоти и така изглежда сякаш басейнът е едно цяло с тях. Безспорно инфинити басейните са атрактивни и впечатляващи.

И сред тях обаче има такива, които се открояват най-много заради спиращата дъха гледка, която предлагат. Вижте кои са те в следващите редове.

1. Oberoi Wildflower Hall, Индия

Особено подходящ за хората, които искат да избягат от градската суматоха и да се усамотят сред природата. Плувайки в този басейн, ще можете да хвърляте поглед и към величествените Хималаи и красивата им растителност.

Marina Bay Sands
Снимка: instagram

2. Marina Bay Sands, Сингапур

Вероятно много от вас вече са чували за него, тъй като е един от най-популярните инфинити басейни в света. Разполага се на 57-етаж от невероятна сграда и дава възможност на туристите да се полюбуват на околните небостъргачи, докато разпускат. Усещането е наистина неповторимо!

Tierra Atacama
Снимка: independent

3. Tierra Atacama, Чили

Поредното райско кътче, където можете да останете насаме с мислите си, докато разпускате в басейна и наблюдавате пустинята Атакама.

Alila Jabal Akhdar
Снимка: independent

4. Alila Jabal Akhdar, Оман

Разполага се в планината Ал Хаджар и е заобиколен от изумителни възвишения. Престоят тук ще ви накара да забравите за сивото си ежедневие и да се заредите с много специална енергия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати