Топ 5 дестинации за вегетарианци и вегани

28.03.2018
2 от 5 Снимки

Лондон, Великобритания


Страната е популярна с комбинацията си от риба и пържени картофи, печени шунки и месни пайове. Въпреки това британската столица може да предложи много вкусни опции за вегани и вегетарианци. Днес в Лондон на всяка крачка можете да намерите заведения за безмесни ястия. Там вегани и вегетарианци могат да открият дори варианти на традиционните английски ястия.

Вегетарианците и веганите стават все повече. Начинът им на хранене често се оказва спънка в желанието им да пътуват. Причината е липсата на подходяща храна за консумация.

Всеки веган и вегетарианец се нуждае от разнообразно хранене с точно определени храни и продукти. А някои държави просто не ги предлагат. Има и такива, за които подобен тип ограничения са непонятни.

За щастие на всички последователи на веганизма и вегетарианството, безмесното хранене става все по-популярно в световен мащаб. Причините са както културни, така и екологични и диетологични. Ето защо има и много повече места, на които може да похапнете вкусна храна, подходяща за режима.

Кои са 5-те най-подходящи дестинации за вегани и вегетарианци, може да видите в нашата галерия.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати