Топ 5 дестинации за вегетарианци и вегани

28.03.2018
5 от 5 Снимки

Тайпе, Тайван


В цялата страна има около 6000 заведения за вегетарианско хранене, които непоклатимо следват убежденията на будистката вяра. Заради огромният брой вегетарианци, голяма част от местното население следва най-строгите закони в разделението на храните. В повечето заведения храната се разполага на бюфети. На тях на ниска цена се предлагат над 100 различни видове ястия.

Вегетарианците и веганите стават все повече. Начинът им на хранене често се оказва спънка в желанието им да пътуват. Причината е липсата на подходяща храна за консумация.

Всеки веган и вегетарианец се нуждае от разнообразно хранене с точно определени храни и продукти. А някои държави просто не ги предлагат. Има и такива, за които подобен тип ограничения са непонятни.

За щастие на всички последователи на веганизма и вегетарианството, безмесното хранене става все по-популярно в световен мащаб. Причините са както културни, така и екологични и диетологични. Ето защо има и много повече места, на които може да похапнете вкусна храна, подходяща за режима.

Кои са 5-те най-подходящи дестинации за вегани и вегетарианци, може да видите в нашата галерия.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати