Еvelin R Бургас

Еvelin R Бургас

александровска 34, Бургас
+35956824861, +359894455518
Интернет страница на хотела
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Еvelin R Бургас

От името на целия колектив на ЕVELIN R гр.Бургас искаме да Ви благодарим, че избрахте нашата фирма за Вашето пътуване и да Ви пожелаем много емоции и незабравими мигове!

"EVELIN R” е лицензиран туроператор с лиценз № 05684 и работи на туристическия пазар вече 11 години. Evelin R предлага на Вас и Вашите деца:

ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА - докоснете се до красотата на нашата страна, като се включите в програмата на Евелин - Р

ЕКСКУРЗИИ В ЧУЖБИНА - посетете различни кътчета от света чрез нашите външни екскурзии. Докоснете се до магията на Ориента - истанбул, погледайте истинско сертаки - Гърция, вървете по стъпките на Исус - Израел, почувствайте величието на фараоните - Египет и още много други.

ПОЧИВКИ В СТРАНАТА - искате да избягате от забързаното ежедневие, да отдъхнете със семейството си, да покарате ски или да се порадвате на слънчевите лъчи на красивите ни черноморски плажове - тогава не се колебайте да ни потърсите. В България има много невероятни кътчета и курорти отговарящи на европейските стандарти: Пампорово, Боровец, Банско, Златни пясъци, Албена, Слънчев бряг, Поморие, Несебър, Созопол, Узана, Троян, Трявна и още мн други.

ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА - ако вече сте посетили нашите места за отдих или искате да видите как е в други държави, ние ще ви предложим вълнуващи изживявания в курортите на Турция, Тунис, Мароко, Египет, Израел, Австрия, Франция, Италия, Испания, Тайланд, Доминиканска република и други.

ЗА ВАС УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ АГЕНЦИЯТА ПРЕДЛАГА ОРГАНИЗИРАНЕ НА:
- зелени училища -едни от най - вълнуващите дни през учебната година. Бъдете с нас в Троян, Габрово, Априлци, Рибарица, Арбанаси, Банско, Боровец, Пампорово и др.

- ученически екскурзии - нека посетим заедно исторически, археологически и природни места за да научим повече за нашата родина, а защо не и Европа.

- Абитуриентски балове - най - незабравимият ден от училище, потопете се с нас в магията на Вашият абитуриентски бал.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest