Pochivka.com»Туризъм»Агенции»Агенции в София»Александър Тур София
Александър Тур София

Александър Тур София

Поп Богомил 44, София
02/983 33 22
Интернет страница на хотела
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Александър Тур София

Александър Тур е лицензиран туроператор / лиценз 03392 / и туристически агент / лиценз 00172 /, работещ на Българския пазар от 1991 година.

Александър Тур организира екскурзии в страната и чужбина, включително и до екзотични дестинации, летни и зимни почивки, балнеолечение, маршрути по специални интереси, хоби туризъм и трекинг-програми.

Предлага най-добри маршрути и конкурентни цени на самолетни билети с доставка на билетите на място. Разполага със собствен автобусен парк. Предлага автобусни и фериботни билети за чужбина.

Специализира се в областта на бизнес-туризма: бизнес-пътувания и хотелски резервациии, конгресни мероприятия, семинари, симпозиуми, организация на участия в международни панаири. Клиенти на Александър Тур са уважавани в страната и чужбина държавни и частни фирми.

Услугите на Александър Тур са ползвани от клиенти от над 130 националности и институции като: Съвет на Европа, Мерил Линч - Европа, Тексако, Камара на Турските Архитекти, Адвокати Европа, Телевизия на Швеция, Обединена Технологична Корпорация - САЩ, Американска Национална Академия на Науките и др. Признание за качеството на предлаганите от Александър Тур услуги са и спечелените награди: номинация за "Арката на Европа"/1999/, "Най-добър сайт в Централна Европа"/1998/, "Най-добрите 6000 сайта в Интернет"/Испания/ и др.

През 2000 година, заедно с Издателска къща Тангра издава подробен Пътеводител на България. Пътеводителят е преведен и се разпространява на английски, руски, немски и френски език.

Всички ние от Алесксандър Тур Ви предлагаме опит, партньорство и качество при организирането на Вашето пътуване или посрещане на Ваши гости - за обслужване, за което можете да ни се доверите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest