Оданс Травел София

Оданс Травел София

Уилям Гладстон 52, София
02/9819648 , 02/9873132
Интернет страница на хотела
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Оданс Травел София

Оданс Tравел е туроператор от 1993г., притежава Удостоверение за регистрация за N 05377 и има сключен Договор по чл.42 от Закона за туризма с ЗПАД "Армеец".

Какъв е обликът на Оданс Tравел като туроператор и според какви принципи създаваме нашите туристически програми:

- Концепция за маршрут, който не изморява туристите.

- Балансирана туристическа програма, в която има време за посещение на туристически обекти, свободно време, време за обяд и вечеря и време за почивка.

- Екскурзии без нощен преход - Оданс травел е първата и засега единствената туристическа агенция в България, която организира само екскурзии без нощни пътувания.

- Удобство и комфорт по време на пътуването - Ние пътуваме със собствени автобуси, като по този начин осигуряваме по - висока степен на сигурност и комфорт за нашите туристи, тъй като контролът на превозните средства е наша отговорност. Винаги се стремим да предложим добри хотели с добро разположение и по този начин да осигурим оптимално отношение цена-качество.

- Традиция и професионализъм - Освен управителите, е екипа на Оданс травел има служители и шофьори, които вече 17 години работят във фирмата. Наши бизнес партньори са водещи световни компании: Intercars International, Eurolines, Kompass, Grand Circle Tours, Panorama Tours и други.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest